Lirik Lagu Dian Anic - Kanggo Kakang


Judul : Kanggo Kakang
Vocal : Dian Anic
Cipt : Oo Mujista
Arr : Dj. Suhadi

Lirik Lagu Kanggo Kakang - Dian Anic

* * *

Cinta kula
Kanggo kakang
Jiwa raga
Cuma kanggo kakang...

Najan akeh godaan
Najan akeh rintangan
Kula ora
Bakalan kegembang...

Kula kangen,
Kula demen
Kula sayang
Cuma ning sampean...

Najan akeh pemuda
Sing sering pada nggoda
Kula ora
Bakalan kebita...

Reff:
Memang...
Oh memang kula wong ayu
Akeh...
Akeh sing pada ngerayu...

Cinta...
Oh cinta kula ning kakang
Ora...
Ora bakalan tek buang...

Cinta sing suci, sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji...

##

Kula kangen,
Kula demen
Kula sayang
Cuma ning sampean...

Najan akeh pemuda
Sing sering pada nggoda
Kula ora
Bakalan kebita...

Reff:
Memang...
Oh memang kula wong ayu
Akeh...
Akeh sing pada ngerayu...

Cinta...
Oh cinta kula ning kakang
Ora...
Ora bakalan tek buang...

Cinta sing suci, sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji...

##

Reff:
Memang...
Oh memang kula wong ayu
Akeh...
Akeh sing pada ngerayu...

Cinta...
Oh cinta kula ning kakang
Ora...
Ora bakalan tek buang...

Cinta sing suci, sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji...

* * *

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel