Lirik Lagu Anik Arnika - Kumis Kandel


Judul : Kumis Kandel
Vocal : Anik Arnika
Cipt : Didit Natajaya
Arr : Herry Berbobot

Lirik Lagu Kumis Kandel - Anik Arnika

* * *

Arumanis gulane roti
Kolang kaling wijile bening
Turun tangis rasane ngati
Barang weruh rabine nyanding...

Wedus jawa mangane suket
Uwit waru doyong meng kali
Tiwas kula demene ruket
Bli weruh wis duwe rabi...

Reff:
Wong lanang kumise kandel
Ora kena diandel
Ning kula ngaku duda
Padahal anake lima...

Wong lanang kumise kandel
Ora kena diandel
Ning jaba ngaku lengo
Ning umah rabine loro...

Tuku srikaya ning cidedel
Aja percaya ning kumis kandel...

##

Wedus jawa mangane suket
Uwit waru doyong meng kali
Tiwas kula demene ruket
Bli weruh wis duwe rabi...

Reff:
Wong lanang kumise kandel
Ora kena diandel
Ning kula ngaku duda
Padahal anake lima...

Wong lanang kumise kandel
Ora kena diandel
Ning jaba ngaku lengo
Ning umah rabine loro...

Tuku srikaya ning cidedel
Aja percaya ning kumis kandel...

##

Arumanis gulane roti
Kolang kaling wijile bening
Turun tangis rasane ngati
Barang weruh rabine nyanding...

* * *

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel