Lirik Lagu Dian Anic - Ayang Ayang


Judul : Ayang Ayang
Vocal : Dian Anic
Cipt : Zalle RM
Arr : Agus Manthep

Lirik Lagu Ayang Ayang - Dian Anic

* * *

Kulane wis demen pisan
Ning kakang kula kedanan
Senajan langka uwonge
Nanging ana bayangane...

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae...

Reff:
Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian…
Yen digawa lunga-lunga jalan-jalan
Kaya ning iringan…

Apa maning yen lagi dodok dewekan
Ana ning lamunan…
Sing bisa gawe seneng urip bahagia
Anane sampean…

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kebayang...

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan...

##

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae...

Reff:
Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian…
Yen digawa lunga-lunga jalan-jalan
Kaya ning iringan…

Apa maning yen lagi dodok dewekan
Ana ning lamunan…
Sing bisa gawe seneng urip bahagia
Anane sampean…

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kebayang...

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan...

* * *

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel