Lirik Lagu Dewi Kirana - Nguyui Godong Lompong


Judul : Nguyui Godong Lompong
Vocal : Dewi Kirana
Cipt : Wadi Oon
Arr : Sophan CN

Lirik Lagu Nguyui Godong Lompong - Dewi Kirana

* * *

Sing kulon balike ngetan
Ketuwon demen lanang
Landepe jarum cinta
Ngecus ning gua garba...

Sampe ngeclak ora krasa
Pengen nangis ora bisa...

Lamon bisa ngraga sukma
Arep nggoleti aa
Pengen ngwalik atine
Kongkon kedanan kula...

Yen bengi bli betah nganggo klambi
Nahan asmara ning ati...

Reff:
Sing bli kuat ning lambene
Kaya kepundung kecut
Kumut kumut
Yen mandeng pengen ngemut...

Jare sema bisa mari
Nguyui godong lompong
Tapi angger bae
Mabok lakine uwong...

##

Sing kulon balike ngetan
Ketuwon demen lanang
Landepe jarum cinta
Ngecus ning gua garba...

Sampe ngeclak ora krasa
Pengen nangis ora bisa...

Lamon bisa ngraga sukma
Arep nggoleti aa
Pengen ngwalik atine
Kongkon kedanan kula...

Yen bengi bli betah nganggo klambi
Nahan asmara ning ati...

Reff:
Sing bli kuat ning lambene
Kaya kepundung kecut
Kumut kumut
Yen mandeng pengen ngemut...

Jare sema bisa mari
Nguyui godong lompong
Tapi angger bae
Mabok lakine uwong...

##

Sing kulon balike ngetan
Ketuwon demen lanang
Landepe jarum cinta
Ngecus ning gua garba...

Sampe ngeclak ora krasa
Pengen nangis ora bisa...

* * *

Untuk mendownload lagu Dewi Kirana - Nguyui Godong Lompong silahkan klik link dibawah:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel