Lirik Lagu Ulfa Tanjung - Lara


Judul : Lara
Vocal : Ulfa Tanjung
Cipt : Tejo Aryadi
Arr : Herry Panjul

Lirik Lagu Tarling Lara - Ulfa Tanjung

* * *

Ibarate gelas tiba ning duwur watu
Pasti pecah ora bakal bisa utuh
Mengkonon pada kula sing lagi lara...

Coba bae bayangaken sapa uwonge
Lagi demen diputus langka salahe
Kakang balen karo bekas rabine...

Reff:
Apa sing masih kurang
Sayange kula ning dika
Sampe tega ninggal lian
Kaya ora due dosa...

Sun ngrasa wong bli due
Tapi tulung aja ngeceh
Ora maksa ning deweke
Demen kula sing bengene...

Kien los temenan tiburana wadone dika
Kula rela nrima senajana ati lara
Senajana ati lara...

# #

Ibarate gelas tiba ning duwur watu
Pasti pecah ora bakal bisa utuh
Mengkonon pada kula sing lagi lara...

Coba bae bayangaken sapa uwonge
Lagi demen diputus langka salahe
Kakang balen karo bekas rabine...

Reff:
Apa sing masih kurang
Sayange kula ning dika
Sampe tega ninggal lian
Kaya ora due dosa..

Sun ngrasa wong bli due
Tapi tulung aja ngeceh
Ora maksa ning deweke
Demen kula sing bengene...

Kien los temenan tiburana wadone dika
Kula rela nrima senajana ati lara
Senajana ati lara...

##

Ibarate gelas tiba ning duwur watu
Pasti pecah ora bakal bisa utuh
Mengkonon pada kula sing lagi lara...

Coba bae bayangaken sapa uwonge
Lagi demen diputus langka salahe
Kakang balen karo bekas rabine...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Ulfa Tanjung - Lara Silahkan Klik Link dibawah:

Subscribe to receive free email updates: