Lirik Lagu Yoshica Komara - Nasib Penyanyi Organ


Judul : Nasib Penyanyi Organ
Vocal : Yoshica Komara
Cipt : Zale RM
Arr : Udi Pindangan

Lirik Lagu Nasib Penyayi Organ - Yoshica Komara

* * *

Tangisan tetesan banyu mata
Ngiringi kekasih ninggal lunga
Kula ora bisa maksa
Ora restu karna wong tua

Takdire nasibe dadi penyanyi
Tek syukuri ora tek sesali
Nanging anggepan wong tua sampean
Penyanyi organ wadon sing gampangan
Tangisan tetesan banyu mata

Senajan penyanyi organ
Dudu wadon sing murahan
Bli bakal ngadol awak sedalan dalan
Due iman sing kuat ning badan

Yen memang ora setuju
Lamon kula dadi mantu
Tulung aja kula di riak idu
Dihina di anggepe sampah
Kula nerima nasibe
Bokat dudu jodone
Sun ora tahan…Nerusakene

Takdire nasibe dadi penyanyi
Tek syukuri ora tek sesali
Nanging anggepan wong tua sampean
Penyanyi organ wadon sing gampangan
Tangisan tetesan banyu mata

Senajan penyanyi organ
Dudu wadon sing murahan
Bli bakal ngadol awak sedalan dalan
Due iman sing kuat ning badan

Yen memang ora setuju
Lamon kula dadi mantu
Tulung aja kula di riak idu
Dihina di anggepe sampah
Kula nerima nasibe
Bokat dudu jodone
Sun ora tahan…Nerusakene

Takdire nasibe dadi penyanyi
Tek syukuri ora tek sesali
Nanging anggepan wong tua sampean
Penyanyi organ wadon sing gampangan
Tangisan tetesan banyu mata

* * *

Untuk Mendownload Lagu Yoshica Komara - Nasib Penyanyi Organ Silahkan Klik Link Dibawah:

DOWNLOAD MP3

Subscribe to receive free email updates: