Lirik Lagu Yoshica Komara - Kelara Lara


Judul : Kelara Lara
Vocal : Yoshica Komara
Cipt : Ali Gangga
Arr : Whisnu Ocol

Lirik Lagu Kelara Lara - Yoshica Komara

* * *

Panas perih…sun ngelakoni rumah tangga
Due laki duh sering gawe lara…
Awan bengi kakang arang ning umah
Ora eling…ning keluwarga…

Pikir pusing awak lemu dadi gering
Tambah tua kakang bli gelem eling…
Apa kakang bli due rasa isin
Kien kakang pan kawin maning…

Batin kelara lara…
Ati sun panas bara…

Duh…gusti kang kuasa…
Kuataken diri kula…
Kuat ngadepi cecoba
Najan sun sering kesiksa
Muga laki ingeta ning keluwarga…

Pikir pusing awak lemu dadi gering
Tambah tua kakang bli gelem eling…
Apa kakang bli due rasa isin
Kien kakang pan kawin maning…

Batin kelara lara…
Ati sun panas bara…

Duh…gusti kang kuasa…
Kuataken diri kula…
Kuat ngadepi cecoba
Najan sun sering kesiksa
Muga laki ingeta ning keluwarga…

Panas perih…sun ngelakoni rumah tangga
Due laki duh sering gawe lara…
Awan bengi kakang arang ning umah
Ora eling…
ning keluwarga…

* * *

Untuk Mendownload Lagu Yoshica Komara - Kelara Lara Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: