Lirik Lagu Suka Wijaya - Nerima Salah


Judul : Nerima Salah
Vocal : Suka Wijaya
Cipt : Yoyo S
Arr : Udi Pindangan

Lirik Lagu Nerima Salah - Suka Wijaya

* * *

Salah nerima salah
Kakang pasrah arepan diapakena
Bokat arep di sewoti
Bokat arep di cakari
Padu aja njaluk mari

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

Reff:
Umpama maksa mangkat ning lebe
Coba bayangaken kepriben akhire
Sira wis rangda luruh calon laki
Kita wis duda pasti ganti rabi
Anak sing dadi ketuwon
Ning sapa genae takon
Niburi sapa kuwalon

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

Reff:
Umpama maksa mangkat ning lebe
Coba bayangaken kepriben akhire
Sira wis rangda luruh calon laki
Kita wis duda pasti ganti rabi
Anak sing dadi ketuwon
Ning sapa genae takon
Niburi sapa kuwalon

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

Reff:
Umpama maksa mangkat ning lebe
Coba bayangaken kepriben akhire
Sira wis rangda luruh calon laki
Kita wis duda pasti ganti rabi
Anak sing dadi ketuwon
Ning sapa genae takon
Niburi sapa kuwalon

Salah nerima salah
Kakang pasrah arepan diapakena
Bokat arep di sewoti
Bokat arep di cakari
Padu aja njaluk mari

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

* * *

Untuk Mendownload Lagu Suka Wijaya - Nerima Salah Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: