Lirik Lagu Iis Dalifah - Dianggep Selingan



Judul : Dianggep Selingan
Vocal : Iis Dalifah
Cipt : Casirin HB / Yudha Zirone
Arr : Emek Aryanto

Lirik Lagu Dianggep Selingan - Iis Dalifah

* * *

Rasa getune ning buri
Demeni wong duwe rabi
Kula dianggep selingan
Blenake wayah giliran...

Sekien kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake ndika...

Reff
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip matia ora...

Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane...

Larane ngati getune setengah mati...

##

Sekien kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake ndika...

Reff
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip matia ora...

Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane...

Larane ngati getune setengah mati...

##

Rasa getune ning buri
Demeni wong duwe rabi
Kula dianggep selingan
Blenake wayah giliran...

Sekien kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake ndika...


* * *

Untuk Mendownload Lagu Iis Dalifah - Dianggep Selingan Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: