Lirik Lagu Iis Aphita - Rangda Larang


Judul : Rangda Larang
Vocal : Iis Aphita
Cipt : Zale RM
Arr : Casyadi CN

Lirik Lagu Rangda Larang - Iis Aphita

* * *

Kula ora gampang dirayu
Bagen ora payu, yen diwayu
Milih calon lakine
Sing duda ana surate...

Kula dudu rangda murahan
Sing gelem digrayang hidung belang
Kula rangda larang
Bli gampang kanggo dolanan...

Kula dudu rangda murahan...

Reff:
Kula rangda larang
Dudu regane
Nanging ning wong lanang
Bli padu nrima bae...

Akeh lanang mareki
Cuma dolanan
Kula luruh laki
Dudu luruh demenan...

##

Kula dudu rangda murahan
Sing gelem digrayang hidung belang
Kula rangda larang
Bli gampang kanggo dolanan...

Kula dudu rangda murahan...

Reff:
Kula rangda larang
Dudu regane
Nanging ning wong lanang
Bli padu nrima bae...

Akeh lanang mareki
Cuma dolanan
Kula luruh laki
Dudu luruh demenan...

##

Kula ora gampang dirayu
Bagen ora payu, yen diwayu
Milih calon lakine
Sing duda ana surate...

Kula dudu rangda murahan
Sing gelem digrayang hidung belang
Kula rangda larang
Bli gampang kanggo dolanan...

Kula dudu rangda murahan...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Iis Aphita - Rangda Larang Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: