Lirik Lagu Helga Ega - Jaluk Mindo



Judul : Jaluk mindo
Vocal : Helga Ega
Cipt : Punjer wali
Arr: Azid Alexa & Adniera lead

Lirik Lagu Jaluk Mindo - Helga Ega

* * * 

Sampe kapan bli bisa ilang
Najan pisah tetep bae kelingan
Apa kien tandane wong masih demen
Inget bekas laki slalu kangen...

Lamon masih ana kesempatan
Sing tek jaluk kula cuma siji
Jaluk mindo pengen bisa barengan
Bisa balen maning karo sampean...

Reff:
Memang bengen kula sing salah
Akibat kula maen cinta...

Sekien getun setengah mati
Anak loro ning bekas laki
Ibarat sega wis dadi bubur
Rumah tangga wis kepalang hancur...

##

Lamon masih ana kesempatan
Sing tek jaluk kula cuma siji
Jaluk mindo pengen bisa barengan
Bisa balen maning karo sampean...

Reff:
Memang bengen kula sing salah
Akibat kula maen cinta...

Sekien getun setengah mati
Anak loro ning bekas laki
Ibarat sega wis dadi bubur
Rumah tangga wis kepalang hancur...

##

Lamon masih ana kesempatan
Sing tek jaluk kula cuma siji
Jaluk mindo pengen bisa barengan
Bisa balen maning karo sampean...

* * *

Helganizz Group
Alamat: Ds. Jemaras kidul blok. Pande
kec. Kelangenan kab. Cirebon
Contac person : 082320722567


Untuk Mendownload Lagu Helga Ega - Jaluk Mindo Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: