Lirik Lagu Helga Ega - GALANG (Galak Ning Lanang)



Judul : GALANG (Galak Ning Lanang)
Vocal : Helga Ega
Cipt : Punjer wali
Arr : Mamat key

Lirik Lagu GALANG (Galak Ning Lanang) - Helga Ega

* * * 

Due laki sampean
Saban bengi kluyuran
Awan ngakue kerja
Nyatane laki dolan ning rangda...

Sapa si wong wadone
Pasti mengkel atine
Tiwas kula percaya
Ning jaba asyik dolanan rangda...

Reff:
Kula bisa dadi galang
Kula bisa galak ning lanang
Kula apa di awitane
Kaya sampean...

Due laki ora kaberan
Rabi kaya nggo dolanan
Due laki nakal ning wadon
Kula bisa galak ning lanang...

##

Due laki sampean
Saban bengi kluyuran
Awan ngakue kerja
Nyatane laki dolan ning rangda...

Sapa si wong wadone
Pasti mengkel atine
Tiwas kula percaya
Ning jaba asyik dolanan rangda...

Reff:
Kula bisa dadi galang
Kula bisa galak ning lanang
Kula apa di awitane
Kaya sampean...

Due laki ora kaberan
Rabi kaya nggo dolanan
Due laki nakal ning wadon
Kula bisa galak ning lanang...

##

Due laki sampean
Saban bengi kluyuran
Awan ngakue kerja
Nyatane laki dolan ning rangda...

Sapa si wong wadone
Pasti mengkel atine
Tiwas kula percaya
Ning jaba asyik dolanan rangda...

* * *

Helganizz Group
Alamat: Ds. Jemaras kidul blok. Pande
kec. Kelangenan kab. Cirebon
Contac person : 082320722567


Untuk Mendownload Lagu Helga Ega - GALANG (Galak Ning Lanang) Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: