Lirik Lagu Ella Susanti - Wong Ireng


Judul : Wong Ireng
Vocal : Ella Susanti
Cipt : Casirin HB
Arr : Herry Berbobot

Lirik Lagu Wong Ireng - Ella Susanti

* * *

Gawe kelingan bae
Wonge ireng rupane
Manis ning gemuyune
Aduh tobat ora kuat nyanggane...

Awan dadi bayangan
Bengi slalu kelingan
Kulane demen pisan
Ning sampean kula rasa kedanan...

Kula rasa kedanan...

Reff:
Ning pribasane
Bonteng petak palawija
Senajan blesak
Kulane suka terima...

Ora perduli
Uwong arep ngomong apa
Kulane cinta
Kulane banget tresna...

Jambu alas murag ning pangkon
Kula wis lawas pengen kelakon...

##

Awan dadi bayangan
Bengi slalu kelingan
Kulane demen pisan
Ning sampean kula rasa kedanan...

Kula rasa kedanan...

Reff:
Ning pribasane
Bonteng petak palawija
Senajan blesak
Kulane suka terima...

Ora perduli
Uwong arep ngomong apa
Kulane cinta
Kulane banget tresna...

Jambu alas murag ning pangkon
Kula wis lawas pengen kelakon...

##

Gawe kelingan bae
Wonge ireng rupane
Manis ning gemuyune
Aduh tobat ora kuat nyanggane...

Awan dadi bayangan
Bengi slalu kelingan
Kulane demen pisan
Ning sampean kula rasa kedanan...

Kula rasa kedanan...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Ella Susanti - Wong Ireng Silahkan Klik Dibawah Ini:

Subscribe to receive free email updates: