Lirik Lagu Ella Susanti - Cinta Ilegal


Judul : Cinta Ilegal
Vocal : Ella Susanti
Cipt : Ali Gangga
Arr : Herry Berbobot

Lirik Lagu Cinta Ilegal - Ella Susanti

* * *

Aja marek maning
Wis aja teka maning
Mending gan bubaran
Sun luruh ganti maning...

Lanang pirang pirang
Ana duda ana bujang
Tenimbang sun hubungan
Sing langka ikatan...

Cintane ilagal...

Reff:
Langka enake
Dipikir langka senenge
Duwe demenan
Sing masih ana rabine...

Sekien sun sadar
Kula emong dadi korban
Batur kesepian
Cuma tambah ngangguran...

##

Lanang pirang pirang
Ana duda ana bujang
Tenimbang sun hubungan
Sing langka ikatan...

Cintane ilagal...

Reff:
Langka enake
Dipikir langka senenge
Duwe demenan
Sing masih ana rabine...

Sekien sun sadar
Kula emong dadi korban
Batur kesepian
Cuma tambah ngangguran...

##

Aja marek maning
Wis aja teka maning
Mending gan bubaran
Sun luruh ganti maning...

Lanang pirang pirang
Ana duda ana bujang
Tenimbang sun hubungan
Sing langka ikatan...

Cintane ilagal...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Ella Susanti - Cinta Ilegal Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: