Lirik Lagu Diana Sastra - Mas Kula Melu


Judul : Mas Kula Melu
Vocal : Diana Sastra
Cipt : Iip Bakir

Lirik Lagu Mas Kula Melu - Diana Sastra

* * *

Mas-mas-mas kula melu
Kula melu nunut ning sampean..
Mas mas mas mas mas kula tresna
Kula tresna setia sampe mati...

Urip susah lan bungah
Bareng bareng ngelakoni...
Najan ning gubug tua
Asal seneng ning ati...

Mas mas mas kula melu...

Reff
Senajana sampean lunga mendi
Tekade ati arep niburi
Dudu harta benda sing digoleti
Tapi kasih sayang cinta kang suci...

Sun rela digawa lunga
Ning desa apa ning kota
Asal bareng loroan
Bahagia sesarengan...

##

Mas-mas-mas kula melu
Kula melu nunut ning sampean..
Mas mas mas mas mas kula tresna
Kula tresna setia sampe mati...

Urip susah lan bungah
Bareng bareng ngelakoni...
Najan ning gubug tua
Asal seneng ning ati...

Mas mas mas kula melu...

Reff
Senajana sampean lunga mendi
Tekade ati arep niburi
Dudu harta benda sing digoleti
Tapi kasih sayang cinta kang suci...

Sun rela digawa lunga
Ning desa apa ning kota
Asal bareng loroan
Bahagia sesarengan...

##

Mas-mas-mas kula melu
Kula melu nunut ning sampean..
Mas mas mas mas mas kula tresna
Kula tresna setia sampe mati...

Urip susah lan bungah
Bareng bareng ngelakoni...
Najan ning gubug tua
Asal seneng ning ati...

Mas mas mas kula melu...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Diana Sastra - Mas Kula Melu Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: