Lirik Lagu Dian Anic - Wulu Bebek


Judul : Wulu Bebek
Vocal : Dian Anic
Cipt : Wadi Oon
Arr : Jana Wilayu

Lirik Lagu Wulu Bebek - Dian Anic

* * *

Kembang kembang gedang,
murage ning lobang
Kakang sing tek eman,
sing jenggote mrayang..

Wulu wulu bebek, kabur kenang angin
Aja ngemek ngemek, durung dadi muhrim..

reff :
Lamun kakang, cintane suci murni
Tulung kula, aja dizolimi..

Sumpah kula, lamona wis kawinan
Lambe loro, ya kanggo sampean..

Wulu wulu bebek, kabur kenang angin
Aja ngemek ngemek, durung dadi muhrim..

reff :
Lamun kakang, cintane suci murni
Tulung kula, aja dizolimi..

Sumpah kula, lamona wis kawinan
Lambe loro, ya kanggo sampean..

Kembang kembang gedang,
murage ning lobang
Kakang sing tek eman,
sing jenggote mrayang..

* * *

Untuk Mendownload Lagu Dian Anic - Wulu Bebek Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: