Lirik Lagu Dadang Anessa - Layung Putih


Judul : Layung Putih
Vocal : Dadang Anessa
Cipt : Almin Said
Arr : Herry Berbobot

Lirik Lagu Layung Putih - Dadang Anessa

* * *

Sampean demene seliwatan
Nganggep kula kanggo watu loncatan
Hubungan durung katon salahe
Ganti cinta tegel pisan mutuse...

Sekien kula wis luwih ngarti
Sampeane wong ganteng paling sugih...
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki...

Reff:
Ibarat cacing demen ning layung putih
Tirakat sampe gering bli mungkin dadi siji
Segalane kula ora ngimbangi...

Cinta kula putih masih ora kepilih
Senajan diputus ora arep nyengiti
Selawase kula sabar ngenteni...

##

Sekien kula wis luwih ngarti
Sampeane wong ganteng paling sugih...
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki...

Reff:
Ibarat cacing demen ning layung putih
Tirakat sampe gering bli mungkin dadi siji
Segalane kula ora ngimbangi...

Cinta kula putih masih ora kepilih
Senajan diputus ora arep nyengiti
Selawase kula sabar ngenteni...

##

Sampean demene seliwatan
Nganggep kula kanggo watu loncatan
Hubungan durung katon salahe
Ganti cinta tegel pisan mutuse...

Sekien kula wis luwih ngarti
Sampeane wong ganteng paling sugih...
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Dadang Anessa - Layung Putih Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: