Lirik Lagu Astri CN - Ngimpi Dikeloni


Judul : Ngimpi Dikeloni
Vocal : Astri CN
Cipt : Dedi Nataz
Arr : Casyadi CN

Lirik Lagu Ngimpi Dikeloni - Astri CN

* * *

Apa sih jodoh
Arep ngibani...
Sebab kula ngimpi
Ngimpi dikeloni...

Duh kakang sayang
Kapan ngawine
Bli sabar sun pengen
Dadi rabine...

Aja cuma omonge bae
Kula pengen nyata buktine...

Reff:
Kula gah ngerti
Kakang duwe rabi
Nanging cinta wis
Nyokot ning ati...

Bli kongkon megat
Rabi sampean
Nanging sun njaluk
Resmi kawinan...

Najan kula diwayu
Memang sing kula tunggu...

##

Duh kakang sayang
Kapan ngawine
Bli sabar sun pengen
Dadi rabine...

Aja cuma omonge bae
Kula pengen nyata buktine...

Reff:
Kula gah ngerti
Kakang duwe rabi
Nanging cinta wis
Nyokot ning ati...

Bli kongkon megat
Rabi sampean
Nanging sun njaluk
Resmi kawinan...

Najan kula diwayu
Memang sing kula tunggu...

##

Apa sih jodoh
Arep ngibani...
Sebab kula ngimpi
Ngimpi dikeloni...

Duh kakang sayang
Kapan ngawine
Bli sabar sun pengen
Dadi rabine...

Aja cuma omonge bae
Kula pengen nyata buktine...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Astri CN - Ngimpi Dikeloni Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: