Lirik Lagu Aas Rolani - Njaluk Sing Dawa


Judul : Njaluk Sing Dawa
Vocal : Aas Rolani

Lirik Lagu Njaluk Sing Dawa - Aas Rolani

* * *

Pikir pikir ma
Najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin ma
Pengen njaluk sing dawaa…

Sing di luruh mi
Ganteng bagus atine
Pengen dawa jodone mi
Wong sing dawa pikire

Ma kula emong
Lamon wong lanang
Cendek pikirane
Sing tek pengeni

Kudu sing bakti
Sayang sampe mati
Ning pribasane susah lan seneng
Kudu bareng nerima

Kula bli jaluk emas permata
Uga harta benda
Sing di luruh ma
Pengen jaluk sing dawa…

Pikir pikir ma
Najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin ma
Pengen njaluk sing dawaa…

Ma kula emong
Lamon wong lanang
Cendek pikirane
Sing tek pengeni

Kudu sing bakti
Sayang sampe mati
Ning pribasane susah lan seneng
Kudu bareng nerima

Kula bli jaluk emas permata
Uga harta benda
Sing di luruh ma
Pengen jaluk sing dawa…

Pikir pikir ma
Najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin ma
Pengen njaluk sing dawaa…

Sing di luruh mi
Ganteng bagus atine
Pengen dawa jodone mi
Wong sing dawa pikire...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Aas Rolani - Njaluk Sing Dawa Silahkan Klik Link Dibawah:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel