Lirik Lagu Susy Arzetty - Satus Rongpuluh Dina


Judul : Satus Rongpuluh Dina
Vocal : Susy Arzetty

Lirik Lagu Satus Rongpuluh Dina - Susy Arzetty

* * *

Lintang kang damari
Ombak kang bantari
Angin kang ngiliri
Mendung kang warnai

Kula dedonga ning setiap ambekan
Muga slamet kakang sing ana ning lautan...

Gandulane ning jangkar
Kanggo neteg ati
kakang mangkat berlayar
Demi anak istri

Satus rongpuluh dina
Kakang ning duwur banyu
Muga slamet kakang sing nemu rahayu...

Reff:
Najan penghalang bli dadi rintangan
Doane kula ora pegot nggo sampean...

Bengi sun melek Awan sung ngempong
Mbelani laki mugia along...
Mbelani laki mugia along...

##

Gandulane ning jangkar
Kanggo neteg ati
kakang mangkat berlayar
Demi anak istri

Satus rongpuluh dina
Kakang ning duwur banyu
Muga slamet kakang sing nemu rahayu...

Reff:
Najan penghalang bli dadi rintangan
Doane kula ora pegot nggo sampean...

Bengi sun melek Awan sung ngempong
Mbelani laki mugia along...
Mbelani laki mugia along...

##

Lintang kang damari
Ombak kang bantari
Angin kang ngiliri
Mendung kang warnai

Kula dedonga ning setiap ambekan
Muga slamet kakang sing ana ning lautan...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Susy Arzetty - Satus Rongpuluh Dina Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: