Lirik Lagu Dian Anic - Melekan Wadon


Judul : Melekan Wadon
Vocal : Dian Anic
Cipt : Zalle RM
Arr : Casyadi CN

Lirik Lagu Melekan Wadon - Dian Anic

* * *

Bli krasa kakang wis sejen
Ora sepisan bae
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon...

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula...

Sapa wadone, kula rabine
Berhak nakonane...

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi
Apa melekan wadon...

Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya
Yen wis melekan bareng...

##

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula...

Sapa wadone, kula rabine
Berhak nakonane...

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi
Apa melekan wadon...

Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya
Yen wis melekan bareng...

##

Bli krasa kakang wis sejen
Ora sepisan bae
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon...

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula...

Sapa wadone, kula rabine
Berhak nakonane...

* * *

Kontak Show:
DIAN ANIC (Anica Nada Organic)
Jl. Pangeran Sutajaya Desa Gebang Ilir
Kec. Gebang 
Kab.Cirebon
Phone : 085224482258


Untuk Mendownload Lagu Dian Anic - Melekan Wadon Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: