Lirik Lagu Titin Hermawan - Pitung Taun


Judul : Pitung Taun
Vocal : Titin Hermawan
Cipt : Amin Hermawan

Lirik Lagu Pitung Taun - Titin Hermawan

* * *

Pitung taun kang mas kula ngenteni
Setekane sampean pujaan ati
Pikir lamun pengen gelis dadi siji
Sebab kula kang mas abot ning janji...

Sumpah suci kang mas saksi ilahi
Batin sedih yen turu bli bisa lalih
Selawase bagen dadi prawan sunti
Lamon janji kang mas bli bisa bukti...

Mas aja melang
Sun tresna seribu sayang
Jiwa lan raga
Sun pasrah kanggo sampean...

Mas pitung taun
Lawase kita hubungan
Apa mengkenen
Wong demen durung kelaksana...

Bayangan sampean
Saban dina teka
Kadang banyu mata kang mas
Niba ora krasa...

##

Sumpah suci kang mas saksi ilahi
Batin sedih yen turu bli bisa lalih
Selawase bagen dadi prawan sunti
Lamon janji kang mas bli bisa bukti...

Mas aja melang
Sun tresna seribu sayang
Jiwa lan raga
Sun pasrah kanggo sampean...

Mas pitung taun
Lawase kita hubungan
Apa mengkenen
Wong demen durung kelaksana...

Bayangan sampean
Saban dina teka
Kadang banyu mata kang mas
Niba ora krasa...

##

Pitung taun kang mas kula ngenteni
Setekane sampean pujaan ati
Pikir lamun pengen gelis dadi siji
Sebab kula kang mas abot ning janji...

Sumpah suci kang mas saksi ilahi
Batin sedih yen turu bli bisa lalih
Selawase bagen dadi prawan sunti
Lamon janji kang mas bli bisa bukti...

* * *

Kontak Show
Sang Bintang Pantura
BINA REMAJA INDAH
Alamat: Desa Majasih
Kec. Sliyeg Kab. Indramayu
CP: 082214776629 - 087821420700


Untuk Mendownload Lagu Titin Hermawan - Pitung Taun Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: