Lirik Lagu Ochol Dhut - Anake Ayah



Judul : Anake Ayah
Vocal : Ochol Dhut
Album : 2018
Cipt : Zale RM
Arr : Casyadi CN

Lirik Lagu Anake Ayah - Ochol Dhut

* * *

Sujud syukur kula
Karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba
Lahir ning dunia...

Deg degan ning ati
Ngenteni lahire
Senenge ning ati
Krungu nangise...

Senang anake ayah
Senang anake bunda
Bukti tuluse cinta
Buah hati kita...

Sujud syukur kula
Karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba
Lahir ning dunia...

Reff:
Bakale ana sing ngundang ayah
Yen balik kerja ana sing dimanja manja
Rasa pegel kerja awake blenak
Ilang mengkel yen wis ketemu anak...

Bakale ana sing di emban emban
Saban dinane arep tek udang udang
Mbesuk gede moga ana drajate
Anake ayaahh.... kebanggaan keluarga...

Kebanggaan keluarga...

##

Deg degan ning ati
Ngenteni lahire
Senenge ning ati
Krungu nangise...

Senang anake ayah
Senang anake bunda
Bukti tuluse cinta
Buah hati kita...

Sujud syukur kula
Karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba
Lahir ning dunia...

Reff:
Bakale ana sing ngundang ayah
Yen balik kerja ana sing dimanja manja
Rasa pegel kerja awake blenak
Ilang mengkel yen wis ketemu anak...

Bakale ana sing di emban emban
Saban dinane arep tek udang udang
Mbesuk gede moga ana drajate
Anake ayaahh.... kebanggaan keluarga...

Kebanggaan keluarga...

##

Deg degan ning ati
Ngenteni lahire
Senenge ning ati
Krungu nangise...

Senang anake ayah
Senang anake bunda
Bukti tuluse cinta
Buah hati kita...

Sujud syukur kula
Karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba
Lahir ning dunia...


* * *

Untuk Mendownload Lagu Ochol Dhut - Anake Ayah Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: