Lirik Lagu Nok Neng - Wadon Kandek


Judul : Wadon Kandek
Vocal : Nok Neng
Album : Single 2018

Lirik Lagu Wadon Kandek - Nok Neng

* * *


Aja sembarangan
Yen ngomong amba dalan
Aja seenake dewek
Ngarani sun wong wadon kandek...

Lakine batur doyan
Deke sedulur dipangan
Yen kandek kamot dimomot
Deke batur tegel dicomot...

Aja sembarangan...

Reff:
Takona ning lanange
Sapa sing ngudag ngudag bae...

Disangka ngrebut lanang
Kaya sun wadon bli payuan...

Yen mbesuk kula payu laki
Ora bakal karo wong duwe rabi...

##

Lakine batur doyan
Deke sedulur dipangan
Yen kandek kamot dimomot
Deke batur tegel dicomot...

Aja sembarangan...

Reff:
Takona ning lanange
Sapa sing ngudag ngudag bae...

Disangka ngrebut lanang
Kaya sun wadon bli payuan...

Yen mbesuk kula payu laki
Ora bakal karo wong duwe rabi...

##

Aja sembarangan
Yen ngomong amba dalan
Aja seenake dewek
Ngarani sun wong wadon kandek...

Lakine batur doyan
Deke sedulur dipangan
Yen kandek kamot dimomot
Deke batur tegel dicomot...

Aja sembarangan...


* * *

Untuk Mendownload Lagu Nok Neng - Wadon Kandek Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: