Lirik Lagu Dian Anic - Batur Seklambu (Feat. Ochol Dhut)


Judul : Batur Seklambu
Vocal : Dian Anic, Ochol Dhut

Lirik Lagu Batur Seklambu - Dian Anic Feat. Ochol Dhut

* * *

Pr:
Setaun setengah wis janji
Arep sabar ngenteni...

Lk:
Kien kakang arep balik
Sun bakal nagih janji...

Lk:
Kangen pujaan
Ana ning iringan
Sing lawas tek tinggal
Kerja ning perantauan...

Pr:
Mung bisa rindu
Bli bisa ketemu
Karna kien kula
Wis duwe keluarga...

Reff:
Lk:
Rindu wis segunung
Kangen bli kebendung
Wong sing tek rindu
Kehalang wis duwe
Batur seklambu...

Pr:
Cinta teka terlambat
Ning waktu bli tepat
Ketemu sampean
Ning waktu sun
Wis duwe pasangan...

Lk:
Nangapa bli setia nunggu
Tekang tekane...

Pr:
Sebenere sun rela nunggu
Sampean langka kabar beritane...

##

Pr:
Mung bisa rindu
Bli bisa ketemu
Karna kien kula
Wis duwe keluarga...

Reff:
Lk:
Rindu wis segunung
Kangen bli kebendung
Wong sing tek rindu
Kehalang wis duwe
Batur seklambu...

Pr:
Cinta teka terlambat
Ning waktu bli tepat
Ketemu sampean
Ning waktu sun
Wis duwe pasangan...

Lk:
Nangapa bli setia nunggu
Tekang tekane...

Pr:
Sebenere sun rela nunggu
Sampean langka kabar beritane...

##

Lk:
Kangen pujaan
Ana ning iringan
Sing lawas tek tinggal
Kerja ning perantauan...

Pr:
Mung bisa rindu
Bli bisa ketemu
Karna kien kula
Wis duwe keluarga...

* * *

Untuk Mendownloan Lagu Dian Anic - Batur Seklambu (Feat. Ochol Dhut) Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: