Lirik Lagu Ochol Dhut - Mengkelaken


Judul : Mengkelaken
Vocal : Ocholl Dhut
Cipt : Fadil HB
Arr : Emek Aryanto

Lirik Lagu Ochol Dhut - Mengkelaken

* * *

Awale oh nyenengaken
Tapi ning akhire mengkelaken
Apa kien wis suratan
Dasar nasib ora kaberan...

Haaa... haaa... haaa...
Hooo... hooo... hooo...

Kesiksa batin uripe kita
Sampe senok gawe lara..

Reff:
Apa senok wis ora demen
Sampe tega ninggalaken
Kabahuta ning leleran
Cintane senok kanggo dolanan...

Patok kerep tengah sawah
Senok tega gawe sengsara...

##

Awale oh nyenengaken
Tapi ning akhire mengkelaken
Apa kien wis suratan
Dasar nasib ora kaberan...

Haaa... haaa... haaa...
Hooo... hooo... hooo...

Reff:
Apa senok wis ora demen
Sampe tega ninggalaken
Kabahuta ning leleran
Cintane senok kanggo dolanan...

Patok kerep tengah sawah
Senok tega gawe sengsara...

##

Awale oh nyenengaken
Tapi ning akhire mengkelaken
Apa kien wis suratan
Dasar nasib ora kaberan...

Haaa... haaa... haaa...
Hooo... hooo... hooo...

Kesiksa batin uripe kita
Sampe senok gawe lara..

* * *

Kontak Show
Ochol Dhut
Contac: 085352276002

Untuk Mendownload Lagu Ochol Dhut - Mengkelaken Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: