Lirik Lagu Ita DK - Demen Bli Mari Mari


Judul : Demen Bli Mari Mari
Vocal : Ita DK
Album : Single 2018
Cipt : Tedjo Aryadi
Arr : Adi Tea

Lirik Lagu Ita DK - Demen Bli Mari Mari

* * *

Sampai kapan kula sabar nonggoni
Najan rambut ireng wis ganti putih
Cinta sejati bli bisa diganti
Sun demen ning kakang bli mari mari...

Senajana maksa sing kaya ngapa
Ora mungkin mimpi bisa dadi nyata
Kita wong loro wis pada demene
Duh sayang langka restu wong tuane...

Reff:
Kang aja cilik ati
Sun setia sayang sampe mati
Sega kang wis dadi bubur
Ning sampean sun demene terlanjur...

Mama sing melasa
Mimi sing ngertia
Jare pengen kula bahagia...

##

Senajana maksa sing kaya ngapa
Ora mungkin mimpi bisa dadi nyata
Kita wong loro wis pada demene
Duh sayang langka restu wong tuane...

Reff:
Kang aja cilik ati
Sun setia sayang sampe mati
Sega kang wis dadi bubur
Ning sampean sun demene terlanjur...

Mama sing melasa
Mimi sing ngertia
Jare pengen kula bahagia...

##

Sampai kapan kula sabar nonggoni
Najan rambut ireng wis ganti putih
Cinta sejati bli bisa diganti
Sun demen ning kakang bli mari mari...

* * *

Untuk Mendownload Lagu Ita DK - Demen Bli Mari Mari Silahkan Klik Link Dibawah:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel