Lirik Lagu Diana Sastra - Bokong Tua


Judul : Bokong Tua
Vocal : Diana Sastra
Cipt : Wadi Oon

Lirik Lagu Diana Sastra - Bokong Tua

* * *

Kakang wetenge lara lara sebelah
Kenang sampeyan doyan demenan
Langka bosene ning wadon bae...

Kula sing kurang apa sing camplang apa
Sing blenak apa srog ngomonga
Aja beblenak ning diri kula...

Servis badan tak urusi
Casablanca tiap wengi
Supaya wangi...

Angger laki nyengiti
Angger bli di toroni
Lara ning ati...

Reff:
Dasare si mata kucing
Bli kena deleng wong kuning
Langsung miring
Aja maning sing enom
Bokong tua gah doyan
Idih tingeling...

Kula sing kurang apa sing camplang apa
Sing blenak apa srog ngomonga
Aja beblenak ning diri kula...

##

Servis badan tak urusi
Casablanca tiap wengi
Supaya wangi
Angger laki nyengiti
Angger bli di toroni
Lara ning ati.

Reff:
Dasare si mata kucing
Bli kena deleng wong kuning
Langsung miring
Aja maning sing enom
Bokong tua gah doyan
Idih tingeling

Kakang wetenge lara lara sebelah
Kenang sampeyan doyan demenan
Langka bosene ning wadon bae

Kula sing kurang apa sing camplang apa
Sing blenak apa srog ngomonga
Aja beblenak ning diri kula

* * *

Kontak Show:

DIANA SASTRA (Dian Prima Entertainment)
Alamat: Desa Megu Gede Blok Babakan
Kec. Plered 
Kab. Cirebon
Phone: 08122352320 - 08179077005
Email: dianasastra78@yahoo.com
Website: www.dianasastra.com

Untuk Mendownload Lagu Diana Sastra - Bokong Tua Silahkan Klik Link Dibawah:

Subscribe to receive free email updates: