Lirik Lagu Ochol Dhut - Ora Bagus


Judul : Ora Bagus
Vocal : Ochol Dhut
Album : Single 2018
Cipt : Ali Gangga
Arr : Casyadi CN

Lirik Lagu Ochol Dhut - Ora Bagus

* * *

Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate...

Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane...

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane...

Wong wadon eman eman ning ayune...

Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan...

Mana mene demen sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan...

Demenane ora siji
Sing sanjange gilir ganti
Ngobral harga diri...

Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta...

##

Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane...

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane...

Wong wadon eman eman ning ayune...

Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan...

Mana mene demen sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan...

Demenane ora siji
Sing sanjange gilir ganti
Ngobral harga diri...

Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta...

##

Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate...

Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane...

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane...

Wong wadon eman eman ning ayune...

* * *

Untuk mendownload lagu Ochol Dhut - Ora Bagus silahkan klik link dibawah:

Subscribe to receive free email updates: