Lirik Lagu Ella Susanti - Sambel Goang


Judul : Sambel Goang
Artist : Ella Susanti
Cipt : Amin Hermawan
Arr : Amin Hermawan

* * *

Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginung lan mangan
Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki...

Ngomong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti...

Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae...

Mbakti ning laki langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butuh...

Ning rabi dewek kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane...

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki...

Ngomong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti...

Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae...

Mbakti ning laki langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butuh...

Ning rabi dewek kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane...

Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginung lan mangan
Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki...

Ngomong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti...

* * *


Contact Show
Irama HB Jaya
Desa Ranjeng - Losarang
Indramayu
Phone : 087829523506 - 085316066665


Download Mp3
Ella Susanti - Sambel Goang

Subscribe to receive free email updates: