Lirik Lagu Tarling Ella Susanti - Sambel Gowang


Judul : Sambel Gowang
Artist : Ella Susanti
Cipt : Amin Hermawan

* * *

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

* * *







Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Ella Susanti 2016, Album Ella Susanti 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Ella Susanti - Sambel Gowang, Ella Susanti - Sambel Gowang.mp3, Ella Susanti - Sambel Gowang Mp3 Download, Mp3 Terbaru Ella Susanti, Mp3 Sambel Gowang, Lirik Lagu Ella Susanti - Sambel Gowang, Video Klip Ella Susanti - Sambel Gowang, Full Album Ella Susanti - Sambel Gowang Download, Kunci Gitar Ella Susanti - Sambel Gowang, Gratis Unduh Mp3 Ella Susanti, Free Mp3 Download Ella Susanti - Sambel Gowang

Subscribe to receive free email updates: