Lirik Lagu Susy Arzetty - Nitip Rindu


Judul : Nitip Rindu
Artist : Susy Arzetty

* * *

Telung taun lawase
Sun ninggal tempat panggonan
Kangen bli ketahan
Rindu ning kampung halaman...

Kelangan batur uga sedulur
Rindu ning ema karo si bapa

Demi cita cita
Saksine banyu mata
Sedih sing tek simpan
Seneng sing tek katonaken

Kadang sun sakit rintih dewekan
Mung bisa nangis nangisi bang

Reff :

Kula mun bisa nitip rindu kanggo ema
Ema sing warasan ema jimate kula
Kula mun bisa nitip doa kanggo bapa
Bapa sing rosaan bapa pusaka kula

Ema bapa kusayang
Mung sayange adoh adohan

Demi cita cita
Saksine banyu mata
Sedih sing tek simpan
Seneng sing tek katonaken

Kadang sun sakit rintih dewekan
Mung bisa nangis nangisi bang

Reff:

Kula mun bisa nitip rindu kanggo ema
Ema sing warasan ema jimate kula
Kula mun bisa nitip doa kanggo bapa
Bapa sing rosaan bapa pusaka kula

Ema bapa asal bahagia
Batin kula kien menderita

Telung taun lawase
Sun ninggal tempat panggonan
Kangen bli ketahan
Rindu ning kampung halaman...

Kelangan batur uga sedulur
Rindu ning ema karo si bapa

* * *


Contact Show Susy Arzetty (Nirwana Mandala)
Desa Wanantara timur
Kecamatan Sindang - Indramayu
Phone : 081802391533 / 081395968363






Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Susy Arzetty 2016, Album Susy Arzetty 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Susy Arzetty - Nitip Rindu, Susy Arzetty - Nitip Rindu.mp3, Susy Arzetty - Nitip Rindu Mp3 Download, Mp3 Terbaru Susy Arzetty, Mp3 Nitip Rindu, Lirik Lagu Susy Arzetty - Nitip Rindu, Video Klip Susy Arzetty - Nitip Rindu, Full Album Susy Arzetty - Nitip Rindu Download, Kunci Gitar Susy Arzetty - Nitip Rindu, Gratis Unduh Mp3 Susy Arzetty, Free Mp3 Download Susy Arzetty - Nitip Rindu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel