Lirik Lagu Nining Sanjaya - Kesengsem


Judul : Kesengsem
Artist : Nining Sanjaya
Cipt : Nining Sanjaya

* * *

Najan ketemu sepisan
Kulane dadi kelingan
Sampe kapan kebayang bayang
Kakang sing dadi pujaan...

Wis bli tahan inget meseme
Gemuyu dekok pipine
Apa kiyen arane demen
Ning ati kula kesengsem...

Reff:

Kang tulung ngerti kula
Kulane wis pengen barengan
Ting bating langka jodoh
Wis bagen pujare mengko...

Ibarat wong meteng nyidam wulan...

Wis bli tahan inget meseme
Gemuyu dekok pipine
Apa kiyen arane demen
Ning ati kula kesengsem...

Reff:

Kang tulung ngerti kula
Kulane wis pengen barengan
Ting bating langka jodoh
Wis bagen pujare mengko...

Ibarat wong meteng nyidam wulan...

Najan ketemu sepisan
Kulane dadi kelingan
Sampe kapan kebayang bayang
Kakang sing dadi pujaan...

Wis bli tahan inget meseme
Gemuyu dekok pipine
Apa kiyen arane demen
Ning ati kula kesengsem...

* * *


Contact Show "Nining Sanjaya" Group
Jl. By Pass. Cilandak Lor
Anjatan - Indramayu
Phone : 085724054713 - 085220509445








Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Nining Sanjaya 2016, Album Nining Sanjaya 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Nining Sanjaya - Kesengsem, Nining Sanjaya - Kesengsem.mp3, Nining Sanjaya - Kesengsem Mp3 Download, Mp3 Terbaru Nining Sanjaya, Mp3 Kesengsem, Lirik Lagu Nining Sanjaya - Kesengsem, Video Klip Nining Sanjaya - Kesengsem, Full Album Nining Sanjaya - Kesengsem Download, Kunci Gitar Nining Sanjaya - Kesengsem, Gratis Unduh Mp3 Nining Sanjaya, Free Mp3 Download Nining Sanjaya - Kesengsem

Subscribe to receive free email updates: