Lirik Lagu Tarling Tia Permatasari - Kiamat Sedina


Artidt: Tia Permatasari
Judul : Kiamat Sedina

* * *

Ha ha ha ha ha..
Wis lawas sun hubungan,
Sekien putus ning dalan..
Karna wong tua kakang bli restu,
Yen kula dadi mantu..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

reff:
Rasane sedih pisan sun nerima undangan,
Ati rasane lara rasa kiamat sedina..
Bokat wis kudune lan durung jodone..

Sekiene kakang dadi milike wong liyan,
Sun bisane mung nyawang ndeleng sing kadoan..
Harapane ilang mung tinggal kenangan..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

reff:
Rasane sedih pisan sun nerima undangan,
Ati rasane lara rasa kiamat sedina..
Bokat wis kudune lan durung jodone..

Sekiene kakang dadi milike wong liyan,
Sun bisane mung nyawang ndeleng sing kadoan..
Harapane ilang mung tinggal kenangan..

Wis lawas sun hubungan,
Sekien putus ning dalan..
Karna wong tua kakang bli restu,
Yen kula dadi mantu..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

* * *





Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Tia Permatasari 2016, Album Tia Permatasari 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Tia Permatasari - Kiamat Sedina, Tia Permatasari - Kiamat Sedina.mp3, Tia Permatasari - Kiamat Sedina Mp3 Download, Mp3 Terbaru Tia Permatasari, Mp3 Kiamat Sedina, Lirik Lagu Tia Permatasari - Kiamat Sedina, Video Klip Tia Permatasari - Kiamat Sedina, Full Album Tia Permatasari - Kiamat Sedina Download, Kunci Gitar Tia Permatasari - Kiamat Sedina, Gratis Unduh Mp3 Tia Permatasari, Free Mp3 Download Tia Permatasari - Kiamat Sedina

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel