Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty Feat Suka Wijaya - Tuku Gelang


Artist : Susy Arzetty Feat Suka Wijaya
Judul : Tuku Gelang

* * *

Keduhung laki sampean
Ora bisa luruh pangan
Wonge bodo kaya kebo
Planga-plongo kaya ki jomblo

Weruh mengken akhire
Kula emong dadi jodone
Bati isin selawase
Eh tangga batur mah pada ngece

Mulane aja lok nangga
Yen pengen tentrem rumah tangga
Aja nutugi amarah
Bokat lagi kenang gegoda

Yen wong lanang ana otake
Ngomong bli mono parane
Sing duweni perasaan
Aja mung turu lan mangan

Dadi kepriben maksude
Ngomong seenake bae

Kula isin kula wirang
Pengen kalung mah karo gelang

Pengene mah setelangkung
Nganggoni gelang lan kalung
Tapi semene buktine
Langka sing kanggo tukune

Yen sampean ora nuruti
Kula bagen bli duwe laki
Percuma duwe kali enom
Pepengenan ora kelakon

Laki kita olie sapa
Dudu olie wong tua
Sira dewek sing mareki
Ongkos kawin sira modali

* * *






Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Susy Arzetty 2016, Album Susy Arzetty 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Susy Arzetty - Tuku Gelang, Susy Arzetty - Tuku Gelang.mp3, Susy Arzetty - Tuku Gelang Mp3 Download, Mp3 Terbaru Susy Arzetty, Mp3 Tuku Gelang, Lirik Lagu Susy Arzetty - Tuku Gelang, Video Klip Susy Arzetty - Tuku Gelang, Full Album Susy Arzetty - Tuku Gelang Download, Kunci Gitar Susy Arzetty - Tuku Gelang, Gratis Unduh Mp3 Susy Arzetty, Free Mp3 Download Susy Arzetty - Tuku Gelang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel