Lirik Lagu Tarling Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu)


Artist : Novi KD
Judul : Wakyu (Tuak Karo Ciu)

* * *

Aja selewa lewa
Urip mung sementara
Sing wekela mekaya
Sing wedia ning dosa

Aja mabok mabokan
Jaga ning kesehatan
Iku nafsue setan
Sing gawe belaratan

Reff:

Wakyu Wakyu
Tuak karo ciu
Sedina ping telu
Arep saban minggu

Wakyu wakyu
Tuak karo ciu
Saben dina metu
Maen bae kartu

Wakyu wakyu...

Aja selewa lewa
Urip mung sementara
Sing wekela mekaya
Sing wedia ning dosa

Aja mabok mabokan
Jaga ning kesehatan
Iku nafsue setan
Sing gawe belaratan

Reff:

Wakyu Wakyu
Tuak karo ciu
Sedina ping telu
Arep saban minggu

Wakyu wakyu
Tuak karo ciu
Saben dina metu
Maen bae kartu

Wakyu wakyu...

* * *





Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Novi KD 2016, Album Novi KD 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu), Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu).mp3, Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu) Mp3 Download, Mp3 Terbaru Novi KD, Mp3 Wakyu (Tuak Karo Ciu), Lirik Lagu Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu), Video Klip Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu), Full Album Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu) Download, Kunci Gitar Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu), Gratis Unduh Mp3 Novi KD, Free Mp3 Download Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel