Lirik Lagu Tarling Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu


Artist : Ella Nurhayati
Judul : Isep Isep Tebu
Ciptaan : Jun Alfadilah
Produksi : Dian Records

* * *

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seiya sekata...

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampe wis keliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane...

Reff:

Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis..

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan...

Isep isep tebu kakang
Ning pinggir kali
Sekien wis layu
Kulane ditinggal kari...

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampe wis keliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane...

Reff:

Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis..

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan...

Isep isep tebu kakang
Ning pinggir kali
Sekien wis layu
Kulane ditinggal kari...

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seiya sekata...

* * *






Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Ella Nurhayati 2016, Album Ella Nurhayati 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu, Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu.mp3, Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu Mp3 Download, Mp3 Terbaru Ella Nurhayati, Mp3 Isep Isep Tebu, Lirik Lagu Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu, Video Klip Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu, Full Album Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu Download, Kunci Gitar Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu, Gratis Unduh Mp3 Ella Nurhayati, Free Mp3 Download Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu

Subscribe to receive free email updates: