Lirik Lagu Tarling Anik Arnika - Sumpah Qur'an


Judul : Sumpah Qur'an
Artist : Anik Arnika
Album : Maling Kutang

* * *

Oh kasih ana ning endi
Limang wulan kula ngulati
Apa wis olih sengaja
Sampean arep nglelara...

Yen bener arep wewirang
Apa ora wedi ning kutukan
Bengen sumpah sembarangan
Sampean sumpah ning duwur Qur'an...

Reff:

Kula ngupai madu
Dibalese karo empedu...

Dasar bli duwe ati
Tegane ngaburaken diri...

Kehormatan sun wis ilang
Wis dirusak ning sampean...

Yen bener arep wewirang
Apa ora wedi ning kutukan
Bengen sumpah sembarangan
Sampean sumpah ning duwur Qur'an...

Reff:

Kula ngupai madu
Dibalese karo empedu...

Dasar bli duwe ati
Tegane ngaburaken diri...

Oh kasih ana ning endi
Limang wulan kula ngulati
Apa wis olih sengaja
Sampean arep nglelara...

* * *







Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Anik Arnika 2016, Album Anik Arnika 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Maling Kutang Anik Arnika - Sumpah Qur'an, Anik Arnika - Sumpah Qur'an.mp3, Anik Arnika - Sumpah Qur'an Mp3 Download, Mp3 Terbaru Anik Arnika, Mp3 Sumpah Qur'an, Lirik Lagu Anik Arnika - Sumpah Qur'an, Video Klip Anik Arnika - Sumpah Qur'an, Full Album Anik Arnika - Sumpah Qur'an Download, Kunci Gitar Anik Arnika - Sumpah Qur'an, Gratis Unduh Mp3 Anik Arnika, Free Mp3 Download Anik Arnika - Sumpah Qur'an

Subscribe to receive free email updates: