Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Seketip Mata


Judul : Seketip Mata
Artist : Susy Arzetty

* * *

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang

Mendung peteng ngadang tekane sampean
Gludug ngulon muni bareng tek tangisi

Ning mata kaya kekatonan
Guyone juwet gawe demen
Ning kuping kaya rerungonen
Bisikane mesra gawe kangen

Kaya ora sanggup ngilangakene
Duh memulu mata mbayang-bayang bae...

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon

Reff :

Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken

Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken

Ibarat sawah ketiga
Langka udan nela bli krasa
Ana banyu setaun sepisan
Yen ketemu usum-usuman

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang

Mendung peteng ngadang tekane sampean
Gludug kulon muni bareng tek tangisi

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon

* * *





Tags :

Download Mp3 Tarling Terbaru 2016, Lagu Terbaru Susy Arzetty 2016, Album Susy Arzetty 2016, Lagu Tarling Cirebonan 2016, Download Mp3 Tembang Pantura Susy Arzetty - Seketip Mata, Susy Arzetty - Seketip Mata.mp3, Susy Arzetty - Seketip Mata Mp3 Download, Mp3 Terbaru Susy Arzetty, Mp3 Seketip Mata, Lirik Lagu Susy Arzetty - Seketip Mata, Video Klip Susy Arzetty - Seketip Mata, Full Album Susy Arzetty - Seketip Mata Download, Kunci Gitar Susy Arzetty - Seketip Mata, Gratis Unduh Mp3 Susy Arzetty, Free Mp3 Download Susy Arzetty - Seketip Mata

Subscribe to receive free email updates: